Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Υπομονή Γαιδουρινή

Συχνά οι άνθρωποι προσπαθούν να μειώσουν το βάρος τους και δεν το πετυχαίνουν όσες προσπάθειες και αν κάνουν. Άλλοι υποφέρουν από πίεση και άλλοι παραπονιούνται ότι περνάει η ζωή μπροστά τους χωρίς να το αντιλαμβάνονται. Μια περίπτωση αρκετά συνηθισμένη είναι οι άνθρωποι να αποτυγχάνουν σε επιχειρηματικά εγχειρήματα, να αποτυγχάνουν στις ερωτικές τους σχέσεις και συχνά να μην έχουν ικανοποιητικές ερωτικές ανταλλαγές. Mερικοί επίσης έχουν όλο μικροατυχήματα και χάνουν τα πράγματα τους.
Για αυτές τις περιπτώσεις αλλά και για αμέτρητες άλλες μπορούμε να εμβαθύνουμε και να αναλύσουμε τα αίτια με ψυχολογικούς όρους, να ερμηνεύσουμε το υποσυνείδητο, να δώσουμε πολύπλοκες λύσεις.
Η εμπειρία μου στα έξι χρόνια ενασχόλησης με τα ανθοιάματα Bach μου έδειξε ότι στο απλό βρίσκεται και η λύση. Δοκιμάστε το ανθοίαμα impatiens για οποιαδήποτε περίπτωση ο άνθρωπος αντί να χτίζει λιθαράκι λιθαράκι κάθε ημέρα και στιγμή το οικοδόμημα της προσπάθειας του διακατέχεται από ανυπομονησία και έλλειψη παρουσίας. Εαν τρώτε γρήγορα και σε λίγα λεπτά έχετε αδειάσει το πιάτο σας τότε σίγουρα θα δυσκολευτείτε να χάσετε το επιθυμητό βάρος όσο καλή και αν είναι η δίαιτα σας. Εαν βρίσκεστε σε μια ουρά του ΙΚΑ και παίζουν τα νεύρα σας, ή στο αυτοκίνητο σας στην Κηφισίας και νιώθετε τις φλέβες σας να χτυπούν δυνατά, δοκιμάστε καθημερινά 4 με 5 φορές το impatiens. Εαν είστε όλο νέες πρωτοποριακές ιδέες αλλά δεν κάνετε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και δεν εξετάζετε προσεκτικά τα δεδομένα ίσως το impatiens σας επαναφέρει στο εδώ και τώρα. Εαν, και αναφέρομαι κυρίως στις γυναίκες, δεν σας ικανοποιούν οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας ίσως χρειάζεται να συνδεθείτε με την γυναικεία φύση που είναι κατεξοχήν υπομονετική. Όσο για τις ερωτικές σχέσεις, στις εποχές που ζούμε, εαν μεταφέρουμε τους ρυθμούς της καθημερινότητας στην κρεβατοκάμαρα μας τότε είναι βέβαιο ότι δε θα μπορέσουμε να εμβαθύνουμε στην ίδια την ερωτική απόλαυση και επικοινωνία με τον σύντροφο μας. Εδώ το impatiens μπορεί να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε μια νέα αίσθηση των πραγμάτων, πιο γειωμένη, πιο αποτελεσματική, πιο ουσιαστική και πιο ανθρώπινη. 
Εαν πάλι έχετε γεμίσει μελανιές επειδή σκουντουφλάτε στα τραπέζια και τις καρέκλες, ή χάνετε το πράγματα σας διαρκώς, ίσως δεν χρειάζεται να ερμηνεύουμε ότι έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής αλλά ότι πολύ απλά τρέχετε με ταχύτητες που ούτε εσείς δε μπορείτε να αφομειώσετε. Είμαστε Όντα θεικά και όχι μηχανές παραγωγής. Ας το θυμόμαστε στις όποιες συναλλαγές μας με τους γύρω μας ή με τον εαυτό μας. 
Καλά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου